Uitleg

Deze website zo optimaal mogelijk gebruiken

Wisselen tussen taal

Er wordt automatisch voor bijvoorbeeld Nederlands of Engels of Duits gekozen op basis van de taal van de gebruikte browser. Gebruikt u een Nederlandstalige browser dan krijgt u dus automatisch de Nederlandstalige versie te zien, anders krijgt u automatisch de Engelstalige versie te zien.

Per pagina kan de taal door middel van het kiezen van de gewenste taal worden gewijzigd, deze voorkeur blijft bewaard.

 

Foto's volledig op het scherm

Wanneer u foto’s die hoger zijn dan het scherm in één keer verkleind in hun geheel wilt bekijken kunt u op deze foto klikken. De grootte van de foto wordt dan aangepast aan de hoogte van het venster. Hierdoor is de volledige afbeelding verkleind zichtbaar. Door nogmaals te klikken wordt teruggeschakeld naar de oorspronkelijke grotere weergave.

 

Snel naar het gewenste onderdeel

Op bredere schermen zijn aan de linkerkant altijd links te vinden waardoor direct naar het gewenste deel van de website kan worden gegaan.

 

Meer informatie over foto's

Op bijvoorbeeld de Fotopagina en de pagina met het Curriculum Vitae wordt onderaan de foto meer informatie getoond wanneer de muisaanwijzer op de foto staat.

 

Meer van de website op het scherm

Druk op de F11-knop van het toetsenbord om meer van de website in beeld te zien. Druk nogmaals op de F11-knop om terug te schakelen naar de oorspronkelijke weergave.

 

Animaties overslaan

Dubbelklik op de animaties om ze over te slaan.

 

Problemen met de muziekvoorbeelden

Voor het afspelen van de muziekvoorbeelden is in bepaalde gevallen de gratis Adobe Flash Player benodigd. Deze is op bijna alle computers al aanwezig.

De nieuwste versie van Adobe Flash Player is beter, sneller en veiliger dan oudere versies. De muziekvoorbeelden werken daarom het beste wanneer de meest recente versie van Flash is geïnstalleerd.

Controleer welke versie van Flash de browser op dit moment gebruikt.

Op deze website kunt u controleren of u de nieuwste versie van de Adobe Flash Player hebt. In het blok “Version Information” zou hetzelfde versienummer moeten staan als in de “Player Version” kolom, die lager op dezelfde pagina staat. Wanneer niet hetzelfde, maar een ander (lager) versienummer in het blok “Version Information” staat kunt u de nieuwste versie van Adobe Flash Player downloaden en installeren. Wanneer u daarna nogmaals op eerder genoemde manier controleert welke versie van Flash de browser gebruikt zou er wel hetzelfde versienummer moeten staan. Nu kunnen de muziekvoorbeelden op de best mogelijke manier worden afgespeeld, door op de afspeelknop aan de linkerkant van de muziekvoorbeelden te klikken.

 

Problemen met de bladmuziek

De bladmuziekvoorbeelden zijn bestanden in het Portable Document Format (PDF). Om deze te kunnen bekijken is software nodig die dit formaat kan lezen. Onder andere Adobe Reader kan PDF bestanden weergeven. Deze is op bijna alle computers al aanwezig.

De bladmuziekvoorbeelden worden het meest optimaal, snelst en veiligst getoond in de nieuwste versie van Adobe Reader. Dit programma is gratis te downloaden en gebruiken.

Mocht u Adobe Reader nog niet hebben of de nieuwste versie willen, dan kunt u Adobe Reader downloaden en installeren. Na installatie kunnen de bladmuziekvoorbeelden worden weergegeven.

 

Per e-mail contact opnemen

U kunt per e-mail contact opnemen met Margreeth Chr. de Jong door het contactformulier in te vullen.

 

Sitebouw: Hilbrand Edskes